La Vida Verde

Bildekoration til dig, der ønsker at skille dig ud

Bildekoration

Hvis du kunne tænke dig din bil ser anderledes ud, og du for eksempel gerne vil bemærkes, når du kommer kørende, kan bildekorationer være en mulighed. Det kan også være, du har et firma, du ønsker at reklamere for, eller en helt fjerde grund til at du gerne vil skille dig ud med din bil.

Du vælger selv både hvilken størrelse, farve og form du ønsker. Du kan få dekoreret lige den type, du ønsker, hvad enten det er en almindelig bil, lastbil, trailer, varebil, bus, båd, mm.

 

Eget design til bildekoration?

I bilreklamen er det muligt at få virksomhedsnavn- eller logo og CVR-nr. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan vælge selv at medbringe dit eget logo, slogan eller tekst, men hvis du ønsker hjælp til designet og farvevalget, er det også en mulighed. Det vigtigste er at du bliver tilfreds med resultatet af bildekorationen.

Hvis du vælger at få hjælp til designet, foregår processen typisk således, at der bliver sendt 2-3 forslag til et layout, og hvordan det både bliver et, man får øje på, og som fremstår dekorativt og professionelt. Når du har valgt, hvilket layout, du ønsker, sættes folien i produktion, og herefter monteres den på din bil, en dag det passer dig. Det eneste, du skal tage stilling til, er altså hvilket layout, du vil bruge, af de forslag der sendes til dig, eller hvordan designet skal se ud, hvis du vælger at medbringe det selv. Herefter mangler du blot at vælge, hvilken dag det skal monteres, og så er du klar til at køre med en pyntet og anderledes bil.

 

En professionel bilreklame

Ved at have en bildekoration synes din virksomhed mere professionel, og derudover er reklameværdien større end i for eksempel en radioreklame eller en annonce i avisen. Udover dette er det også en billigere løsning.

Du betaler kun denne ene gang for at få sat reklamen på, og så er din reklame tilgængelig 24 timer i døgnet. Du bliver set, når du kommer kørende, og derved når du ud til flere og har en bred gruppe, der ser din reklame. Du har mulighed for at reklamere hvor end du går, og tilmed er din reklame færdigbetalt og har ubegrænsede muligheder for visninger.

Du vil blive husket af mange for din anderledes bil, og derved har du en stor reklameværdi. Med en bildekoration er du sikker på at skille dig ud og blive husket og set af alle, du møder på vejen.

Du reklamerer for eksempelvis dit firma, hvad enten du er på vej på arbejde, hjem fra arbejde eller kører rundt i din fritid. En bildekoration er derfor en god reklame og investering for dit firma eller en god mulighed for at skille dig ud i gadebilledet, hvis du ønsker en anderledes bil. Udseendet og designet er helt op til dig, og har du brug for hjælp til farvevalg og layout, er der fuld mulighed for dette.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *