La Vida Verde

Bilgadgets – få det hele med

gadgets

Når det er tid til at komme på ferie med familien er det vigtigt at have styr på bilen. Hvis du skal på bilferie, som så mange danskere skal, er det vigtigt, at der er pakket underholdning og komfort ind i bilen.Til børnene er der bilgadgets i form af tabletholdere, der kan sættes på nakkestøtterne, så man kan sætte en film på, når de mindste i bilen skal være underholdt.

Ha’ styr på udstyret

Kopholdere og smartphoneholdere er nogle af de ting, der bare gør din biltur så meget nemmere, og de er to ting, der er billige og nemme at installere. Med smartphoneholderen har du nu en navigator, som du kan bruge, når du ikke kan finde vej. Derudover kan du nu foretage opkald håndfrit ved hjælp af højtalerfunktionen på din smartphone. Kopholderen sørger for, at du ikke spilder din kaffe eller andre drikkevarer ud over det hele. Der skal selvfølgelig også være styr på anlægget i bilen. Mange moderne radioer har Bluetooth-teknologi, så man nemt kan sætte sine yndlingsnumre på ved hjælp af sin smartphone. Derudover er der fyldt med podcasts igennem diverse apps, som er god underholdning for chaufføren og for de ældste i bilen. Den automatiske parkeringsskive er også en klassiker, der vil hjælpe dig med at undgå unødige parkeringsbøder, så du slet ikke skal tænke på at sætte parkeringsskiven igen. Denne sætter sig selv automatisk, når du stopper, og den sørger for, at du har én ting mindre at tænke på.

Til den kolde tur

Hvis du skal på skiferie eller et sted hen, hvor det er koldt, er der også en masse bil gadgets(Se dem her) eller biludstyr, som du skal have styr på. Hvis du gerne vil have din mountainbike med, er der brug for et godkendt cykelstativ, der kan fragte cyklen sikkert frem på den lange rejse. Afhængigt af om du selv ejer ski, eller om du lejer skiene, skal du have en skiholder, som kan være på taget. Tagboksen er også en god mulighed, da man her kan have både tasker og ski på taget, og der er generelt meget mere plads til alle, hvis du har en tagboks med på bilferien. Hvis du skal til de kolde steder, kan snekæder også være en god idé, og det er her vigtigt at få den rigtige størrelse og få til alle 4 hjul. Prøv dem inden i skal afsted, og sikre dig på den måde, at du ikke står med et par snekæder, der ikke passer, når I virkelig har brug for dem.

Alt dette biludstyr er noget af det man skal tjekke op på, inden en eventuelt længere rejse i bilen begynder. Der er mange overvejelser at få styr på, men med hjælp fra nogle af disse forslag skal det nok gå. Husk luft i dækkene, og god ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *