La Vida Verde

Bliv klogere på hosting af webhoteller

webhotel

Står du og skal til at købe et webhotel til hosting af en hjemmeside. Så er det vigtigt at du sætter dig ind i tingene først. Der er stor forskel på hvilken service du modtager. Det kan være svært at finde hoved og hale i alle de informationer, som de forskellige udbydere skriver. Derfor får du her lidt hjælp til at vælge netop det webhotel som passer til dine behov. Her kan både det billige eller dyre være det som passer perfekt til lige netop din hjemmeside.

Her kommer en liste med fordele og ulemper ved at vælge den billige løsning. Og giver dig et overblik over hvilke ting du rent faktisk betaler for, når du ser de mange forskellige priser på markedet.

Dyrt eller billigt webhotel?

Der er stor forskel på prisen på de forskellige firmaer som yder hosting af webhoteller. Ofte har prisen og noget at sige om det du rent faktisk modtager. Der ligger meget bag ved at din hjemmeside fungere hundrede procent. I Danmark er der mange virksomheder som yder hosting, men også udenlandske kan tages med i overvejelserne.

Her får du nogle af de fordele ved at vælge en billig udbyder:

Billigt – en af de største fordele er selvfølgelig at det er billigere, at vælge det som koster mindst. Ved at vælge et billigt webhotel, kan du spare en hel del penge om måneden eller året. Alt efter hvordan din afregning er med din udbyder.

Mange funktioner – når du køber ting, er det tit sådan at desto billigere en vare er, desto dårligere er den også. Dette er heller ikke forkert, men når vi kigger på webhoteller, er forskellen af ikke voldsomt stor.

Der vil typisk ikke være forskel mellem de dyre og billige webhoteller, når man ser på ting som 1-click install, FTP, antivirus, spamfilter, antal e-mail adresser, backup, viderestillinger og meget mere.

Den største forskel på de dyre og billige er mængden af andre kunder, som du deler server og plads med. Så her vil du opleve en mere stabil hjemmeside, som tilmed loader hurtigere, ved køb en dyr løsning.

Ulemper ved at vælge den billige udbyder

Gebyr – De fleste udbydere ligger et oprettelsesgebyr på deres service. Her er prisen ofte den samme, selvom du vælger det billige frem for det dyre. Så på den måde får du mere for dine penge ved at vælge den dyre host, hvis man ser på gebyret.

Plads – Her ser man ofte en stor forskel på mængden af diskplads og webplads som man får stillet til rådighed.

Trafik – Mængden af trafik du kan bruge er nogle gange begrænset. Dette kan betyde at potentielle kunder vil opleve problemer, med at komme ind på din hjemmeside. Så står du og skal bruge en hjemmeside som skal kunne klare mange besøgende, er en dyrere løsning værd at overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *