La Vida Verde

Eksport af bil kan være den største udfordring, når man flytter til udlandet

eksport af biler

Man kan i dag gøre alt, så længe man har penge nok. Man kan selv rejse ud i rummet. Ting der før har virket umuligt er nu noget, som selv almindelige mennesker kan. Der snakker man selvfølgelig ikke om rumrejser, men det er også først på det seneste, at det er blevet muligt at flytte sig selv og hele sin familie til den anden side af jordkloden. Dette viser blot hvor globaliseret verden er blevet. Det er ikke ualmindeligt at en familie vælger at flytte til et andet land for en periode. I gamle dage vil det være unge mennesker, der ville rejse ud i verden med en rygsæk og sit åbne sind for at få sig en form dannelsesrejse. Men det kan i den globaliserede verden være en nødvendighed for nogen at flytte ud af sit hjemland. Dette skyldes oftest arbejde. Grunden til dette er, at de allerstørste forretninger har arbejdspladser over hele verden, og alt efter hvad man skal have lavet, bliver man nødt til at flytte sine medarbejdere fra et sted til et andet. Men det behøver ikke kun være på grund af arbejdet. Det kan også blot være fordi, man ønsker forretning og chancen for at lære noget om nye og anderledes kulturer. Det kan for nogle virke som en stor mundfuld, da man har mange møbler, der skal transporteres, og eksport af bil og ikke mindst import af sin bil kan virke næsten umulig. Her vælger mange altså også at erhverve sig en ny bil til deres nye liv i et nyt land. Man snakker også ofte om hvor turbulent det kan være for børnene, og hvordan man dog kan få sig selv til det. Men også vores børn er globaliserede, og de fleste børn snakker allerede godt engelsk inden de når en alder af 13 år. Desuden lærer de hurtigt, hvilket også gør at de efter kun et par uger i det nye land, taler flydende engelsk og desuden kan det mest basale af landets eget sprog.

Eksport af bil kan give Danmark nye muligheder

Det er jo netop sådan, som det er med alt andet kan man tage eksport af bil ud til et større perspektiv. Det kan altså have stor betydning for Danmark hvis man begyndte på eksport af biler. Dette kan altså for eksempel være elbiler, hvilket selvfølgelig ville være et sats, men på samme tid også en mulighed for at vinde på fronten for bilsalg. Hvis vi kigger på vores naboer Tyskland, der har eksport af biler, klarer sig, kan vi se at de er i stadig udvikling.

Eksport af bil har aldrig været en dansk ting

Dog har dette aldrig været noget som vi danskere har gjort også sindssyg meget i. Vi har haft stor import, men det kunne være noget man skulle satse på. Som før nævnt bliver det dog nødt til at være noget nyt og moderne, og her er elbiler altså en glimrende idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *