La Vida Verde

Få en lækker, billig bil med import

biler

Der findes mange forskellige måder at leve billigt på, og der er da også mange mennesker, der simpelthen er nødt til at leve billigt på alle livets områder. De har ikke råd til at bruge mange penge på et eller andet, nej, de er nødt til at tænke i sparebanerne hele tiden, for de har simpelthen ikke råd til at gøre andet. Det kan man godt blive lidt træt af i længden, særligt fordi man kan komme til at føle det som, at man aldrig kan få nogle lækre ting, men at man altid bliver nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, fordi man ikke har råd til at bruge penge på den ypperste kvalitet.

Men så findes der også andre måder, hvor man kan leve billigt, men samtidig få det bedste af det bedste. Hvis man for eksempel skal til at købe en bil, så kan man gøre det sådan, at man tager ud til forskellige forhandlerer og prøver forskellige biler, så finder man måske en favorit, som man gerne vil købe, men i stedet for at købe bilen dér, hvor man har set den, så kan det være meget billigere i nogle tilfælde at benytte sig af import af biler. Dette kan man blandt andet gøre i Esbjerg. Det er ikke altid sikkert, at man får det hele til en billigere pris, men i nogle tilfælde kan man sagtens spare en masse penge på det.

Dyre afgifter i Danmark

Problemet omkring biler og import af biler er, at der er tårnhøje afgifter i Danmark, og det er virkelig noget, der kan få hele handlen til at gå i vasken, for det kan sagtens vise sig slet ikke at kunne betale sig at importere en bil fra udlandet, men i nogle tilfælde kan man som sagt sagtens spare rigtig meget på for eksempel en brugt bil fra udlandet.

Det hele går ud på, at man ser sig om efter nogle brugte biler her i Danmark. Siden kommer man måske til den konklusion, at de alle sammen er alt for dyre i forhold til det, som man havde kalkuleret med at bruge på en ny, brugt bil. Så er det, at man kan henvende sig til en, der har med import af biler at gøre, for eksempel i Kolding eller Haderslev, og så kan han gå ind og bruge sine kontakter og se, hvor meget det kan gøres for.

Processen

Det, der siden sker, hvis man vælger at købe en bil gennem import, er, at man køber bilen i udlandet til den pris, som den står til der, og så importerer man den til Danmark, og der er det, at afgifterne kommer til at spille en rolle. Hvis man har købt bilen virkelig billigt til udenlandsk pris, og der så kommer afgift på, så kan det faktisk godt vise sig, at man kan få bilen langt billigere, end man kunne i Danmark. Derimod kan det ske, at man køber en udenlandsk bil for næsten det samme, som den koster i Danmark, og så kan det ikke betale sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *