La Vida Verde

Få råd til mere med lysstyring

lysstyring

Lysstyring bliver mere og mere populært på grund af den lange række af fordele der er ved denne smarte opfindelse. Lysstyring er ganske enkelt betegnelsen for, at det lys, man har i sin bolig, styres – enten manuelt eller automatisk – ved hjælp af apparater. Ved at have et intelligent jem med lysstyring kan man være så heldig at spare helt op til 70% på eneriforbruget. Og man skal ikke være et matematisk geni for at regne ud, at det betyder, at der pludselig er plads i budgettet til at bruge penge på andre ting. Over længere tid vil der kunne spares op til noget nyt lækkert tøj, den nyeste smart phone model, eller hvis man er rigtig tålmodig, bliver der måske råd til en lille tur sydpå. Kommer man ikke sydpå, kan man allievel glæde sig ved den hygge, som dæmpet belysning kan give. Er du bosat i Svendborg eller et andet område af Sydfyn, så er der også her rig mulighed for at få lysstyring sat op i dit hjem. Der er muliged for rådivning inden den endelige beslutning tages, så du er sikker på at finde den løsning, der passer bedst til dig, så du får det bedste lysmiljø i dit hjem.

Godt for både økonomi og miljø

Som regel fristes folk hovedsageligt til at få et intelligent hjem med lysstyring, fordi det er en måde at spare penge på og på den måde få råd til mere. Men en af de andre fordelatige ting ved at have lysstyring i sit hjem er, at det er godt for miljøt. Idet man har et mindre eneriforbrug, er man nemlig samtidig med til at skåne miljøt. På den måde er man altså med lysstyring med til både at gøre nøt odt for miljøt, samtidig med man er og ved sin egen pengepung. Derfor er det langt fra underligt, at flere og flere danskere vælger denne løsning, når det kommer til lysmiljøt i deres hjem.

Styr lyset i boligen via din smart phone eller tablet

Listen over de mange fordele, der er ved at have et intelligent hjem med lysstyring, er lang. Først og fremmest er de de økonomiske fordele i form af de store procenter, man kan spare på elregningen. Og derudover er der det faktum, at det skåner miljøet at have et lavere energiforbrug. Endnu en fordel ved at have lysstyring i sit hjem er, at det er så nemt, som det overhovedet kan være. I dag har stort set alle danskere en smart phone og/eller en tablet, som de konstant ser til. Derfor vil mane betrate det som fordelagtigt, at lyset i bolien kan styres via mobilen eller tabletten. Med et enkelt klik kan du dæmpe eller styrke lyset, selvom du er langt hjemmefra. F.eks. hvis du holder jul eller nytår et andet sted end derhjemme og ønsker, at det skal se ud som om, der er nogen hjemme. Så kan du nemt og hurtigt styre lyset fra din tablet eller smart phone, ligegyldigt hvor du måtte befinde dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *