La Vida Verde

GOODGAME CAFÉ

Drømmer du om at drive din egen café – måske bare lege at du gør? Så er det seneste i række af online simulationsspil fra den tyske succes Goodgame Studios helt sikkert noget for dig. Spillet hedder Goodgame Café og spilles lige som de andre spil fra Goodgame direkte i din browser.

Målet med Goodgame Café er simpelt: byg din café fra grunden og op til noget du kan være stolt af. Som spiller har du ansvaret for næsten alle roller i og omkring caféen, men fordi spillet har en del ventetid undervejs, bliver det aldrig et stresset spil. Du kan stille og roligt bygge din café op mens du ser gæsterne komme og spise og forlade caféen med et smil på deres læber. Spillet er nemt at lære og nemt at komme i gang med. Man starter med en kort tutorial, hvor man skal forberede en enkelt salat til sine gæster. Herefter tager man selv over og finder ud af spillet undervejs man spiller det. Spilleren skal planlægge menuen, købe ingredienser, tilberede maden og stå for indretningen af caféen.

I begyndelsen af Goodgame Café er det en meget enkelt café du ejer – nærmest en kaffebar, men efterhånden som du tjener flere penge, kan du købe flere ingredienser, tilberede flere retter og skabe bedre omgivelser for gæsterne. Efterhånden som spillet udvikler dig, bliver du en bedre kok, får råd til at købe finere ingredienser, købe flottere møbler og så videre. Investerer du nok tid i spillet, kan du ende med at drive en decideret gourmet restaurant.

Der er også et sociale multiplayer-element i Goodgame Café. Fordi det er et online spil, hvor du opretter en bruger og hele tiden gemmer din fremgang og dine optjente point, er der også muligheden for at sammenligne din café med andre spilleres caféer. Man har derudover muligheden for at gå på besøg og være gæster i de andre spilleres caféer og endelig findes der et indbygget chat-system i spillet, hvor man kan kommunikere indbyrdes.
Goodgame Café er både et simpelt spil, men alligevel et udfordrende spil. Det tager tid at bygge noget stort op og der er mange timers spil gemt i dette lille online spil. Spillet kræver ingen bestemt hardware og ingen installation af software. Du spiller direkte i din browser fra enhver enhed med internet-adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *