La Vida Verde

Goodgame Poker

GOODGAME POKER

Er du interesseret i at spille poker? Måske har du aldrig prøvet det, men har læst og hørt så meget om dette spændende kortspil, der har fået så mange mennesker til at spille verden over. Det kan også være at du har prøvet at spille det med dine venner af og til, men stadig har oplevelsen til gode at spille poker online.

Der er rigtig mange muligheder for at spille poker online mod andre mennesker fra hele verden, men på de kendte pokersites handler det hele meget om penge. Der er kæmpe pengebeløb at vinde til de dygtigste og heldigste spillere, men omvendt er der også mange penge at tabe – det er jo gambling og hasard. Det tyske spillefirma Goodgame Studios har i deres lange række af veldesignede onlinespil udviklet et pokerspil: Goodgame Poker. Her har du mulighed for at spille poker online mod rigtige mennesker fra hele verden – uden at investere rigtige penge.

Goodgame Poker giver dig alle de samme muligheder for at spille pokervarianten Texas Hold’em som på de ordinære pokersites, men uden risikoen for at miste rigtige penge. For mange mennesker er det fuldt ud nok og tilfredsstillende at spille poker for ”legepenge” og alligevel få spænding og det sociale element. For andre er et ufarligt spil som Goodgame Poker en glimrende indgang til ”rigtig poker”. Uanset om du er det ene eller det andet – eller stadig er uafklaret, så skulle du give Goodgame Poker en chance.

Når du tilmelder dig Goodgame Poker og opretter en konto får du en sjov mulighed for at designe din egen såkaldte avatar – et lille grafisk menneske, der repræsenterer dig ved pokerbordene i spillet. Her kan du enten forsøge at gengive dig selv på bedste vis, eller måske gå helt i den anden grøft og kreere en drømmefigur. Efter dette ledes du igennem en kort tutorial, hvor du lærer at navigere rundt i spillet Goodgame Poker. Herefter er du klar til at bevæge dig ud i lobbyen med en stor stak jetoner og koble dig på spil eller endda på turneringer.

Den sociale faktor er som i mange af de andre spil fra Goodgame Studios stor og i Goodgame Poker er der også en chatfunktion, hvor du kan skrive med de andre spillere fra hele verden, mens I spiller poker. Det er klart med til at forstærke oplevelsen af virkelighed med bluff og venlige drillerier.

SPIL GOODGAME POKER LIGE NU

Goodgame Studios har specialiseret sig i spil, der alle har det til fælles at de foregår 100% online og tilgås via din internet-browser. Du skal dermed ikke installere nogen form for software – i modsætning til hos de fleste normale pokerrum. Du kan går direkte i gang med at spille, bare du har adgang til internettet. Du kan spille Goodgame Poker lige her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *