La Vida Verde

Mad ud af huset til nytår

kok

Står du og skal have nytårsmenuen udefra, kan det godt være du snart skal til at handle. Rigtig mange virksomheder får nemlig travlt i julen og til nytår. Når man skal have mad ud af huset er det altid en god ide at bestille i god tid, men når det kommer til nytår, så skal man gerne være ude over en uge før, hvis man vil have fra de bedste og mest populære steder. Det skyldes den øgede interesse, men selvfølgelig har det også betydet at flere restauranter og cateringvirksomheder har valgt at holde åbent, så alle kan få det de ønsker. Det har også gjort det til et svært valg med mange mulighed. Nytår er som bekendt en dag, der gerne skal være lidt finere end normalt. Derfor bestiller mange mad ud af huset for at få noget, som de ikke selv vil kunne lave. Derfor er det vigtigt at holde øje med et par ting, når man bestiller for at få den bedste nytårsaften.

Åbningstider og sidste bestillinger

Du skal forberede dig på at nogle virksomheder allerede får deres bestillinger in fra d. 1 december. Det betyder også at hvis du vil være sikker på at få det rigtige mad ud af huset, skal du være hurtig. De fleste steder kan du dog bestille indtil der ikke er flere kuverter tilbage i deres kapacitet, eller det bliver d. 30. Derfor skal du planlægge og finde ud af, hvor mange mennesker i bliver. Der er også tit en form for gebyr, hvis man afbestiller for sent, så lige meget hvad, er det vigtigt at have informationen omkring, hvad der skal ske.

Skal du hente eller skal det bringes ud?

Det er selvfølgelig meget afhængig af, hvilken virksomhed du vælger, men mange steder kan det være en fordel at hente, selvom det selvfølgelig er tid, som du gerne vil bruge på andre ting. Nytårsaften er der meget travlt og det betyder, at hvis du skal have bragt ud, er det ikke sikkert, at maden kommer på det rigtige tidspunkt og så videre.

Pris og kvalitet

Du kan lave et par små finter der kan gøre aftenen lidt nemmere for dig. Blandt andet kan du vælge den mindre menu, og så i stedet selv stå for fx en dessert eller forret, som du kan lave dagen inden. På den måde bruger du ikke nødvendigvis en masse ekstra tid på dagen, og du kan slippe for at betale op mod 100 kroner pr. kuvert. Det er alligevel en fin besparelse, og det man oftest er ude efter, er også en god hovedret, og resten kan sagtens klares med det, man selv kan lave. Mad ud af huset til nytår skal selvfølgelig have en hvis kvalitet, men man bestemmer selvfølgelig selv, hvor mange penge man vil bruge på aftenen. Man kan nemt finde kuverter, der koster op over 300 kroner med det hele. Men der er selvfølgelig også en masse ekstra med i disse pakker, som fx champagne eller andre drikkevarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *