La Vida Verde

Makulator

makulering

Der findes mange forskellige makulatorer på markedet, og de kan alle sammen noget forskelligt, så det er en god ide at undersøge hvad det er man har behov for inden man går på udkig. Nogle er forskellene kan være hvor mange stykker papir man kan putte i på en gang og hvor stor en beholder den har, det vil sige hvor mange stykker papir man kan makulerer inden man skal tømme beholderen. Dette er bare nogle af de forskelle der er når man skal ud og kigge på en makulator, og de passer både til hjemmet og til virksomheden. De fleste der køber dem til hjemmet, er fordi de skriver meget eller lignende, det er tit forfattere som skal af med papir hvis det er forkert det der er skrevet eller lignende.

Pris på makulator

Da der findes så mange forskellige på markedet, så varierer prisen også en del på dem, og det skal man være opmærksom på. De billigste kan fås helt ned til cirka 400 kr., hvorimod man skal helt op i en pris af cirka 34.000 kr. for de dyreste der er på markedet, men så er der også meget forskel på disse to. Det er både størrelsen på den, hvor meget den kan indeholde, og hvor meget man selv skal gøre osv. Den dyre makulator er af håndfri betjening, det vil sige at man ligger de papirer i en bakke i maskinen som skal makuleres, og så gør maskinen resten for en. Her kan der lægge hele 750 stk. papirer i på en gang, hvilket er meget i forhold til de billigste hvor der kan makuleres 10-20 stk. papirer af gangen. Derudover kan den dyre også klare både kreditkort og CD/DVD, hvis noget skulle have behov for dette. Derimellem er der og mange, og det er med at finde en der passer til ens eget behov, da mennesker ikke er ens, og derfor heller ikke skal bruge den samme makulator.

Tilbehør til en makulator

Man slipper ikke for at købe tilbehør til en makulator, og nogle vil nok tænke hvad skal man bruge det til, men det er nødvendigt at have med når man køber en makulator. Først og fremmest skal man købe poser til maskinen, disse poser sætter i maskinen så de papirer der kommer igennem maskinen falder ned i denne pose og så er maskinen lettere at tømme. Dette er ene meget vigtig ting, og det vil man hurtigt finde ud af hvis man ikke køber disse poser med til maskinen. Derudover er et andet vigtigt tilbehør olie til maskinen, til at starte med er det ikke sikkert at man skal bruge det, men det kommer man til. Som alle andre maskiner, er det nødvendigt at have olie til den, dette sikrer at det er nemmere at makulerer papirerne og de kører dermed fejlfrit igennem maskinen. Yderligere er der også andre tilbehør til en makulator og dem kan man finde på internettet hvis man har brug for det, men undersøg mulighederne for en makulator hvis behovet er der.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *