La Vida Verde

Mangler du gratis events i København?


København

København er en dyr by, både at leve i og besøge som turist. Alting koster, men til gengæld har byen sin helt egen charme og en vifte af kulturelle tilbud, som ingen anden by her i landet kan konkurrere med. København er bare en fantastisk by og selvom økonomien er lidt stram, skal hovedstaden bare opleves.

Uanset om du er lokal eller turist, så kan København sagtens gøres på budget, hvis man ser sig lidt for og tænker en smule kreativt. Der findes masser af gratis events for alle aldre i byen, det er bare om at komme afsted og benytte dem. Se f.eks. denne oversigt.

Planlæg ferien i København

Overvejer I en tur til København, så kom i gang med planlægningen af turen i god tid. Jo før I er ude, jo billigere kan det gøres. Selv et par dage i byen kan give mange gode oplevelser, både for familier og par. Byen har så mange tilbud til børn i alle aldre og til voksne. Sæt rejsetidspunktet efter, hvornår der sker noget spændende, som det er gratis at deltage i. Der er flere festivaller og events der ikke koster en krone at tage del i. Mange museer og kulturinstutioner har også dage, hvor der ikke tages entré.

Læg ikke for stramt et program, hvis I vil gøre turen til lavpris. Lav også huller i tidsplanen, der giver mulighed for at improvisere og bare nyde byens puls og de smukke byrum. Sørg for at have tid til slendre i gader og parker, bedre og billigere måde at opleve hovedstaden på, findes faktisk ikke.

Rejser I som familie, så læs lidt sammen om Københavns historie inden I tager afsted, det klæder børnene godt på til oplevelser i byen og de vil elske at se de steder, som de i forvejen kender til. Der er meget fint og også børnevenligt materiale på nettet og gode bøger at finde på det lokale bibliotek.

Dyrk forventningens glæder lidt, de er også gratis! Det er sjovt at lægge planer i fælleskab, både som familie eller par. Der kan gå helt sport i at lave spændende tur for små midler og den bliver med garant ikke ringere, end en tur der koster en formue.

Tag ud i dit København

Er man allerede bosiddende i København, så har man sikkert en travl hverdag med arbejde, pendlertid og mange gøremål. Det er bestemt ikke unormalt, at føle man ikke kommer nok ud og bruger byens tilbud. En god undskyldning er tit, at det koster for mange penge, hvad det også let kan gøre. En gang i mellem kan det være godt at lege lidt turist i sin egen by. Lad ikke chancen for gratis events passere forbi, hold godt øje med hvor der sker noget og se at komme afsted. Sæt tid af i det hektiske program til at nyde, at I bor i byen og har så mange muligheder. Gør f.eks. en lørdag om måneden til en dag, hvor der I skal ud og se noget nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *