La Vida Verde

Opnå den maksimale sikkerhed med Ruko låse

lock

Hvis du har en virksomhed, et lokale eller en lejlighed, er det naturligt, at du gerne vil sikre den med en lås. Den kan eksempel være sikring mod tyveri eller andre ubudne gæster. I dag er det blevet naturligt, at man læser sin dør inden man tager hjemmefra og om natten. I en virksomhed er det mindst ligeså vigtigt, at låse sine lokaler og hoveddøren. Som regel vil der være medarbejdere, der har adgang til bygningen også selvom der er alarm på. Der vil dog også være enkelte der ikke har. Denne type lås og nøgle er udviklet til, at nøglerne passer til forskellige låse. Det vil sige, at mens der er nogle der har begrænset adgang vil der være nogle, der med deres nøgle har adgang til alle lokaler. Det betyder også, at man er fri for, at skulle gå med 5 forskellige nøgler, og dermed skulle til at identificere hver nøgle, hver gang man skulle åbne en dør. Det er blandt andet også den måde, hvorpå rengøringsfirmaer og viceværter får adgang til alle rum. En nøgle der passer til alle dørene kaldes typisk en universal nøgle.

Fordele ved at vælge en Ruko lås

Ud over at en Ruko lås er rigtig sikker, giver den også kun adgang til dem der skal have adgang. I de større byer, eksempelvis København, vil det typisk være sådan at dørene til opgange lukker af sig selv. Her skal man altså bruge en nøgle. Også i mange døre til lejligheder skal man have en nøgle, da døren her også smækker. Derudover er det selvfølgelig rart, at have muligheden for at låse døren til sin lejlighed. Det betyder dog, at man skal bruge to nøgler. Tidligere forholdte det sig sådan, at man skulle bruge to forskellige nøgler. En til at åbne døren til opgangen, og en til at åbne døren til lejligheden. På denne måde undgik man, at man havde nøglerne og dermed adgang til hinandens lejligheder. I dag er det sådan, at ens nøgle både passer til døren i opgangen, og ens egen lejlighed. Man har altså fundet et system der gør, at man kan åbne den samme dør, men ikke hinandens døre. Dette betyder samtidig, at man ikke længere behøver at rende rundt med 10 forskellige nøgler i sit nøglebundt.

Bestil din Ruko lås her

Hvis du stadig har det forældede system, hvor dine medarbejdere skal rende rundt med mange forskellige nøgler alt afhængig af, hvor mange rum de skal have adgang til, kan du med fordel læse videre. Det vil nemlig her blive gennemgået, hvordan du nemmest og billigst bestiller nye låse og nøgler. Det er en god idé, først at undersøge, hvilke udbydere der findes af denne type lås. Derefter kan man begynde, at indhente forskellige tilbud. Prisen vil selvfølgelig varierer alt efter hvor man låse der skal installeres, og hvor mange nøgler der skal laves. Du vil typisk kunne ringe til kundeservice direkte fra forhandlerens hjemmeside. Her vil du nemt kunne danne et overblik over hvad det kommer til at koste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *