La Vida Verde

Sanne sad fast i livet 


sanne sad fast

Det er ikke unormalt, at føle sig lidt fastlåst i sin tilværelse. Det sker af og til for mange, men går hurtigt over igen. For Sanne Larsen havde denne følelse varet længe og den influerede negativt på de fleste aspekter af hendes hverdag. Hun var simpelthen ikke glad og tilfreds.

Venner og familie forstod ikke Sannes dårlige humør og nagende utilfredshed, – hun havde jo alt, hvad en kvinde i 30´erne kunne ønske sig. Et godt helbred, styr på økonomien, en stor vennekreds. En solid uddannelse som sygeplejerske og en fast ansættelse på det lokale sygehus. En sød og forstående mand, som hun havde fået to skønne børn sammen med. Et dejligt hjem med god plads og have. Set udefra manglede der bestemt ikke noget i Sannes liv, alligevel var hun langt fra lykkelig.

Et foredrag om forandring blev vendepunktet

Det var ren tilfældigt, at Sanne kom afsted en aften til et foredrag om forandring, sammen med en kollega. Den oprindelige plan havde været en biograftur, men i sidste øjeblik foreslog Stine, Sannes kollega fra sygehuset, at de ændrede planer. Sanne var lidt skeptisk, men lod sig overtale, fordi Stine lød så entusiastisk i telefonen og det kunne vel aldrig skade, at prøve noget nyt… Filmen kunne de jo bare se en anden dag.

Til Sannes egen overraskelse fangede foredraget med det samme, foredragsholderen var spændende, uhøjtidelig og meget inspirerende. Aftenen fløj afsted og da Sanne gik hjem, havde hun det som om, at hun så hele Verden gennem nye briller. En god energi løb igennem hende, hun følte sig animeret til at ændre kurs og boblede af nye tanker og idéer.

Den aften blev et vendepunkt, som Sanne sent vil glemme. Allerede næste morgen begyndte hun på de små tiltag, som endte med at gøre store forandringer i hendes humør og syn på livet. Faktisk var det ikke de store ændringer, som var nødvendige for at Sanne fik det bedre, men det lykkedes hende på ganske kort tid, at skifte sit negative syn på sin egen tilværelse ud med en langt mere positiv og taknemmelig holdning, som omgivelserne også kom til at mærke tydeligt. Nøglen til ændring havde Sanne allerede, men det blev hun først bevidst om efter at have hørt foredraget.

Vil du også inspireres?

Forandringer kommer ikke bare af sig selv, men kræver, at du som Sanne, gør en aktiv indsats i dit liv. Trænger du til et kærligt puf i den rigtige retning eller lidt inspiration til, hvordan du skal gribe processen an, så er et foredrag om forandring en glimrende måde at komme godt i gang på. Et par timer med en oplagt foredragsholder giver langt mere end at læse en stor stak bøger, fordi det levende ord er mere medrivende og forståeligt.

På nettet kan finde foredrag og arrangementer i nærheden af dig og læse meget mere om, hvilke foredragsholdere, der er er specialister på dette område og gerne deler ud af deres viden, så du også hurtigt kan ændre dine tanke- og handlemønstre i en ny retning der vil skabe forandring for altid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *