La Vida Verde

Dette skal du huske, når du overvejer at blive zoneterapeut

zoneterapi

Vi mennesker er nogle skrøbelige væsener. Vi har formentlig alle sammen på et eller andet tidspunkt kommet galt af sted, eller på anden måde følt en form for ubehag. Nogle gange er det let at sætte fingeren på lige præcis, hvad det er der er galt, og derved kunne få problemet løst relativt let. Sådan er det dog ikke altid. Nogle gange kommer der bare smerter og andre gener, uden at man helt ved hvorfor. Dette gør det imidlertid lidt sværere at behandle, men det er naturligvis stadigvæk muligt. Det mest almindelige folk gør, når de mærker ubehag er sted i kroppen er at gå til læge. Når man har besøgt lægen, vil man herefter komme i en slags behandling, for at få problemet til at forsvinde. Det er dog bare ikke altid, at det lægerne siger hjælper, og så må man jo tage andre midler i brug. Der findes nemlig en masse alternative behandlinger rundt omkring, som mange forsøger sig med. En af disse behandlinger er zoneterapi, som faktisk er ved at vinde mere og mere frem. I takt med at flere og flere benytter sig af zoneterapi som behandlingsform, er der også flere og flere der gerne vil være zoneterapeuter. Der er dog nogle ting man skal huske på, inden man beslutter sig for at uddanne sig til zoneterapeut.

Udelukkende en deltidsuddannelse

Når man vil uddanne sig til zoneterapeut er det ikke som at uddanne sig til alt muligt andet. Det er en deltidsuddannelse, hvilket blandt andet betyder, at du ikke få SU under uddannelsen. Det er desuden også en uddannelse, som du selv skal betale for, og det kan godt løbe op i mange tusinde kroner. Men hvis det virkelig er det man vil, så gør det jo ikke så meget. Der vil typisk ikke være så meget undervisning, hvilket jo naturligvis betyder, at man skal arbejde meget derhjemme. Det er forskelligt fra skole til skole, om det er aftenundervisning eller dagsundervisning. Har man noget man foretrækker over det andet, er det jo bare at finde en skole, hvor det er som man kan lide det. Der findes nemlig mange skoler rundt omkring i landet. Kommer man fra Jylland findes der både en zoneterapeut uddannelse i Aalborg og også en zoneterapeut uddannelse i Viborg.

Ikke alle kan have det som fuldtidsjob

Der er også en anden ting, som man skal huske på, når man vælger at bruge mange penge på at blive zoneterapeut. Det er ikke sikkert, at man kan leve af det. Mange for formentlig starte egen klinik op, men da zoneterapi stadig er en lidt alternativ behandling, så er det sjældent, at der er så mange patienter til, at man kan leve af det uden at have noget andet job. Mange benytter sig derfor af deres evne til zoneterapi som en slags sidebeskæftigelse. Men de er altså nødt til at have et andet arbejde ved siden af, for at hverdagen skal kunne løbe ordentligt rundt.

Vil du vide mere? Besøg dette link nu og bliv meget klogere på zoneterapeut uddannelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *