La Vida Verde

Snak med en murer Århus om et nyt badeværelse

badeværelse

Trænger badeværelset til den helt stor omgang, så kommer du ikke udenom at kontakte murer Århus. Der gælder særlige regler for vådrum og har du købt et ældre hus, så opfylder det gamle badeværelse med stor sandsynlighed ikke den nutidige lovgivning på området. Det er en alvorlig sag, at renovere eller bygge nyt badeværelse og derfor er det af stor betydning, at du lader kompetente fagfolk komme på banen lige fra starten. Det kan ende med at koste dyrt i sidste ende, hvis du selv laver fejl, der i det lange løb ender med at fugtskade hele dit hus.

Når alt dette er sagt, så findes der næppe en større glæde, end at slippe af med gamle grimme fliser og elementer og endelig få et helt moderne og lækkert badeværelse. Den oplevelse bør alle unde sig selv.

En murer arbejder kreativt og effektivt

Mange forbinder en murers arbejde med praktik og reglementer alene, men en moderne murer har ikke bare styr på hvordan der bør bygges og hvilke regler der gælder, men er også både uddannet og trænet i at tænke i æstetik og udtryk. Det gamle badeværelse har måske en funktionel indretning, men ofte kan en murer se andre linjer og idéer, der med fordel kan erstatte den oprindelige ruminddeling. Lyt til hans tanker, – også omkring materialevalget. Husk, at murer Århus kommer i mange forskellige nye og ældre hjem og har derfor en rig erfaring i, hvad der måske ser smart og lækkert ud nu, men slet ikke vil holde i længden. Det er også i murerens interesse, at hans arbejde vil kunne holde længe, både omkring sikkerhed, udtryk og slidstyrke.

En murer alene kan dog ikke lave det nye badeværelse, der må også en VVS man på banen, som kan stå for alt omkring vand og toiletforhold. Her gælder det samme, som for murerens arbejde. Du er sikret at alt bliver udført korrekt og overholder loven.

Du får ikke et nyt badeværelse fra dag til dag, men når fagfolkene, der har lavet masser af den slags opgaver før, begynder, så varer det faktisk ikke så længe før det hele står klar. Der arbejdes effektivt og bor man med kun et badeværelse i huset, så skal murer og vvs nok sørge få at blive klar så hurtigt som det kan lade sig gøre.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Ovenstående spørgsmål, er svært at give et helt konkret svar på. Det afhænger af flere forskellige faktorer, som rummets nuværende stand og størrelse, men også hvilket fliser og gulvklinker der skal anvendes. Murer Århus er god at tage med på råd, også omkring økonomien i projektet. Læg gerne et fast budget, – altså et maks beløb og hør om, hvordan projektet eventuelt kan tilpasses økonomien.

Mange lever med gamle nedslidte badeværelser, uden at undersøge hvad den reelle pris for forbedring kunne være og det er ærgerligt. Som tidligere nævnt, kan hele huset ende med at tage skade og tit kan mindre reparationer og forbedringer, der ikke er ret dyre, faktisk gøre en kæmpe forskel både for sikkerheden og oplevelsen af selve rummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *