La Vida Verde

Strikning – en afslappende hobby med et nyttigt resultat

kvalitetsgarn fra bc

Strikning blev for alvor en populær fritidshobby i Danmark tilbage i 1980’erne, og den hyggelige beskæftigelse er helt sikkert kommet for at blive. I dag er det rigtig på mode at gøre noget ud af at indkøbe garn, og det er ikke længere noget, som kun ældre mennesker gør sig i – flere og flere unge tager også garninteressen til sig. Strikning er den perfekte fritidsbeskæftigelse, fordi det både er afslappende og har et nyttigt resultat. Hvad mere kan man ønske sig? Mens man stresser af, udvikler man et produkt af lækkert garn, som man enten kan forkæle sig selv med eller bruge som gave eller overraskelse til en, man holder af. Og kun fantasien sætter grænser for, hvad garnet på magisk vis kan blive til.

BC garn er topkvalitet til en overskuelig pris

BC garn er et familiefirma, der kan trække sine rødder helt tilbage til 1972, hvor det oprindeligt gik under navnet ’Væveværkstedet i Barrit’. Siden da har BC garn udviklet sig til et grossistfirma, og i dag er det et af de førende brands inden for garn- og strikkebranchen. Ved hjælp af den årelange erfaring og nyeste teknologi udvikler professionelle eksperter BC garn i topkvalitet. BC garn har egen import af både hånd- og maskinstrikkegarn samt garn til større og mindre produktioner. Og det bedste er, at BC garn kan fås til en pris, som er til at betale. Køber du garn fra BC kan du være sikker på at få det bedste inden for garn- og strikkebranchen. Læs mere om lækkert billigt BC garn ved at følge linket her.

Luksus garn er BC garns speciale

Hos BC garn specialiserer man sig i at udvikle luksus garn i lækre og rene naturmaterialer. BC garn fås i lækre materialer som alpaca, baby alpaca, cashmere, mohair, merinould, shetlandsuld, angora, egyptisk merceriseret bomuld, kamgarn og meget mere. Desuden har BC garn Nordeuropas største sortiment af silke, og BC garn fremstiller også økologisk garn, der er udviklet på miljøvenlig vis. Af unikke garntyper har BC garn bl.a. udviklet Alba, Tussah Tweed, Hamelton Tweed 1 & 2, Colori og Loch Lomond. Alle garntyper fås i topkvalitet og i et væld af farver og tykkelser. BC garn gør sig også i både ensfarvet og flerfarvet garn, og i det hele taget gør man hos dette garnfirma meget ud af at prioritere brede farveskalaer til alle deres garnkvaliteter. Få inspiration på nettet og i specielle bøger til flotte mønstre og beklædningsdele, som du kan fremstille med dit garn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *