La Vida Verde

Brug Bikefit til at cykle rigtigt

cykling

Hvis man har prøvet at sidde lang tid på en cykel, så vil man måske have oplevet, at man har fået ondt i forskellige dele af kroppen. Det kunne f.eks. være i ryggen eller i armene. Det kan også være, at man har fået de smerter uden at have siddet lang tid på cyklen overhovedet. Det er naturligvis ikke meningen, at man skal få smerter i kroppen af at dyrke motion. Men heldigvis er der en løsning på dette problem. Sådanne smerter vil nemlig typisk komme fordi, at man sidder forkert på cyklen. Det behøver man dog ikke, for der er kommet en smart ny innovativ opfindelse, hvor man kan gå ind og se hvordan man bør sidde på cyklen. Det kaldes Bikefit, og det er noget, som alle cykelryttere bør få gjort hvis man gerne vil være sikker på, at man ikke kommer til at få smerter i ens krop på grund af, at man sidder forkert på cyklen.

Bikefit finder din optimale sideposition

Det er sådan set underordnet om man cykler professionelt eller om man bruger cyklen som et motionsredskab – det er vigtigt at sidde ordentligt! Hvis man ikke gør det, så er det at smerter rundt omkring i kroppen kan forekomme, og det er jo ikke meningen med at dyrke motion. Men takket være Bikefit kan man nu finde ens optimale siddeposition, og det aflaster faktisk kroppen utrolig meget, og er med til at sikre, at man ikke længere vil få disse smerter, som kan være så utrolig generende.

Servicen er i top

Når man får lavet Bikefit, så skal servicen naturligvis være i top, da det er vigtigt, at man får lavet de rigtige målinger, så man finder den ideelle sideposition. Ellers ville man jo være lige vidt. Men heldigvis er det tilfældet, og man kan vide sig sikker på, at den maskine, som foretager målingerne, er noget af det absolut mest innovative på markedet, og som kan være med til, at man kommer til at sidde på den helt rigtige måde når man skal trampe i pedalerne på ens cykel.

Man kan få foretaget målingerne uanset hvilken slags cykel, som man måtte foretrække som motionsform. Det vil altså sige at uanset om du har en MTB, en racer eller en tri cykel, så kan man få lavet målingerne på Bikefit maskinen. Uanset hvilken af cyklerne, som man beyntter sig af, så er det lige vigtigt, at ens siddeposition er rigtig, da man vil kunne få de samme skavanker og trælse smerter ved brug af alle tre former for cykling, hvis man sidder på en forkert måde.

Det er muligt at få lavet målinger rundt omkring, men man kan i hvert fald med sikkerhed få det foretaget i Hjørring og i Aalborg, og når det er gjort, så er man klar til at suse ud på de danske landeveje med sikkerheden om, at man sidder på den absolut bedste måde i sadlen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *