La Vida Verde

Hvad skal man lave i weekenden eller i ferien?

svømmer

Nogle gange kan det måske være lidt svært at finde på noget at lave, når det er weekend eller ferie.

Til hverdag har man travlt med at gå i skole og at gå til diverse fritidsaktiviteter, men når det bliver weekend, eller det er ferie, kan det måske være lidt af en udfordring at finde på noget at lave, så man ikke render rundt og keder sig alt for meget.

Bor du i Brædstrup kunne en ide være at tage en tur i svømmehallen med dine venner eller veninder.

Svømmehallen i Them hallerne ligger ikke så langt fra Brædstrup, og derfor er det en oplagt mulighed, hvis du ikke ved, hvad du skal lave men har lyst til at hygge dig med dine venner eller veninder. I bliver dog nok nødt til at få en forælder til at køre jer til og fra svømmehallen.

I denne artikel giver vi dig vores grunde til, hvorfor vi synes, at du og dine venner eller veninder skal tage en tur i svømmehallen, hvis I ikke kan finde på, hvad I skal lave.

Noget at være sammen om

Måske er I rigtig gode til at hygge jer sammen derhjemme på jeres værelser, men nogle gange kan det måske være lidt svært at finde på noget at lave derhjemme. Det kan måske også nogle gange være lidt rart at skulle noget bestemt sammen.

I svømmehallen i Them hallerne er der noget at være sammen om, for her kan I være sammen om at hygge jer en dag i svømmehallen og have det sjovt med hinanden.

Hav det sjovt sammen

Er der noget bedre end at have det sjovt men sine venner eller veninder? Nej, vel?
Det er skønt at have det sjovt med sine venner eller veninder, og det er bare rigtig dejligt at have en dag sammen, hvor I ikke laver andet end at have det sjovt med hinanden og hygge jer med hinanden.

I svømmehallen i Them hallerne er der masser af muligheder for at hygge jer og have det sjovt med hinanden.

I svømmehallen i Them hallerne kan I eksempelvis køre på rutchebane, eller I kan hoppe fra nogle af de vipper, der også er at finde i svømmehallen.

I kan også eksempelvis hygge jer og snakke i det spabad, svømmehallen har, og i kan eksempelvis afslutte jeres tur i svømmehallen med en tur i sauna, der er i alle omklædningsrummene.

Lyder det ikke som en sjov og hyggelig tur?

Noget I vil huske

Det er altid dejligt at lave noget sammen med sine venner eller veninder, og har I en sjov tur i svømmehalen i Them hallerne, er det formeligt noget, I vil kunne huske tilbage på og gemme som et slags minde.

Har i haft en skøn dag sammen, er det nok noget, I vil kunne huske tilbage på i lang tid, og det er endnu en god grund til at tage en tur i svømmehallen i Them hallerne, for hvem vil ikke gerne have et godt minde med sine venner eller veninder?

Kilde: http://www.themhallerne.dk/omraader/svoemmehal/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *