La Vida Verde

Få en international uddannelse med IB Gymnasium i Aarhus

kollegaer

Har du altid drømt om at studere en international uddannelse og måske endda læse i udlandet, efter du har taget din studentereksamen, så er IB Gymnasium et sikkert valg for dig. Det er en international HF, som du kan tage i Aarhus. Du kommer til at få alt undervisning på engelsk, og du kommer til at gå i en international klasse, hvor der faktisk ikke er særlig mange danskere. Uddannelsen findes også i udlandet, og du har endda en mulighed for at tage et år i udlandet, hvis det er det, du rigtig gerne vil. Det vil give rigtig mange muligheder at tage en ungdomsuddannelse på engelsk, både fordi det vil forberede dit engelsk markant, når du får undervisning på engelsk og skal lave alle opgaver på engelsk, men dine medstuderende er ofte internationale, så du får en hel ny kultur eller flere nye kulturer ind under huden, og du kommer til at lære en hel masse. Det er en meget seriøs uddannelse, hvor folk har høje ambitioner, så hvis du er en af dem, der har høje ambitioner for dig selv, og drømmer om en international karriere, så er IB Gymnasium lige noget for dig.

Tag din studentereksamen på IB Gymnasium

Det kan være, at du sidder med nogle spørgsmål om IB Gymnasium, fordi du måske ikke har hørt om det før. Det er en ungdomsuddannelse, hvor du bare får alt undervisning på engelsk. Den tager to år, og giver dig et internationalt netværk. Det er det, der svarer til den danske HF – bare international. Det er rigtig sjovt at kunne opbygge et netværk og skabe venskaber med folk fra rundt omkring i verden. Det vil give dig en masse muligheder i fremtiden, hvis du har en drøm om at studere eller arbejde i udlandet, fordi så har du et netværk i mange forskellige lande i verden. Så hvis du står og skal på ferie, eller hvis du faktisk skal flytte til udlandet, så kan det jo sagtens være, at du allerede kender en eller flere, der hvor du skal hen. Det er helt sikkert en stor fordel at kende folk i lokalområder ude i verden, så man ikke står helt på egne ben.

Få to uforglemmelige år på IB Gymnasium

En ungdomsuddannelse giver minder for livet, om du læser den på dansk eller engelsk. Det giver dig venner for livet, nogle i Danmark og andre rundt omkring i verden. De to år, hvor I læser sammen, vil I skabe en masse minder og gode venskaber, som I altid vil kunne mindes, når I tænker tilbage på jeres studentertid. Det er sjovt at have minder, som man kan være sammen om at tænke tilbage på, især fordi man altid udvikler sig, og derfor så altid kan se tilbage på, hvor meget man har ændret sig, og hvor meget man har lært. Det er en god mulighed at studere på engelsk, så man kan lære en masse og få internationale forbindelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *