La Vida Verde

Facadeisolering

flot facade

En facadeisolering er en teknik hvor man sættes isolering udenpå huset, og dermed er det ikke en del af det statiske system. Det betyder at isoleringen stort set er fri for gennembrydninger og kuldebroer, hvilket er vigtigt for et hus, og det er derfor man laver denne isolering. Det er stort set alle typer huse der kan få denne isolering, og dette skyldes at isoleringen sidder for sig selv på huset, og dermed ikke som sådan er en del af huset. Derfor giver det ikke den store mening at kigge på om ens hus kan få en facadeisolering, men det er meget vigtigt at kigge på hvor meget det koster at få lavet. Dette skyldes som sagt at stort set alle huse kan få det gjort, men der kan være forskel i prisen på det.

Prisen for facadeisolering

Prisen kan varierer en del, og for det første afhænger det af hvor stort et område man vil have isoleret, da der bliver udregnet en pris alt afhængig af hvor mange kvadratmeter man ønsker. Dertil kommer så hvor tyk en isolering man vil have, hvilket også spiller en rolle for hvor dyrt det bliver at få isoleret sin facade. Den sidste ting som spiller en rolle for prisen er hvilket system man vælger, og her er der forskellige systemer. Så der er altså tre forskellige ting som spiller en rolle for hvad det kommer til at koste i sidste ende. De fleste vælger en tykkelse på 100 mm, nogle vælger mindre andre vælger mere, det er meget op til hvor meget der er behov for og hvor slemt det står til med ens hus. Hvis man vælger en tykkelse på 100 mm, så ligger prisen cirka på 150 kr. pr. kvadratmeter. Så man kan hurtigt regne ud at det er mange penge, hvis man har et stort hus eller område der skal isoleres, men det kan være en fordel for dig i sidste ende og det er det man skal tænke på. For at få oplyst en præcis pris find en virksomhed i en af følgende byer Hillerød, Frederikssund, Roskilde, Slangerup, Stenløse og Ølstykke.

Fordele ved facadeisolering

Der er flere fordele ved at få dette lavet, og den helt store fordel er at man kommer til at spare penge på ens varmeregning, og det er altid en god ting. Man kan sige at man skal ligge en del penge her og nu for at få det lavet, men det kommer man til at tjene ind igen på sin varmeregning hvis man ellers bor i huset i en del år efterfølgende. Derudover kommer ens hus også til at være mere miljøvenlig, hvilket altid er en god ting, og disse to ting hænger sammen, for hvis man bruger mindre energi, så sender man også mindre CO2 op i atmosfæren. Den sidste fordel er at ens hus kan komme til at se langt bedre ud med en facadeisolering, og her kan man selv bestemme hvordan den skal se, man skal bare tage fat i en virksomhed og bede dem om hjælp til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *