La Vida Verde

Hjælp til CNC Bearbejdning? Ålsrode Smede og Maskinfabrik A/S er løsningen!

CNC bearbejdning

Skal du have hjælp til CNC Bearbejdning? Dette firma har mange års erfaring med at hjælpe kunder som dig selv.  De har stort fokus på præcision og kan hjælpe dig med opgaver, du kommer med i god tid samt opgaver, der haster. Deres håb er at blive totalleverandører, hvilket kræver et stort arbejde, som de alle gladelig lægger i! De sætter pris på deres arbejde og vil gerne sørge for, at deres kunder altid er tilfredse.

Det er også derfor, at selvom de har firmaet i Grenå, kan du også få deres hjælp, selvom du ikke bor i Østjylland. De hjælper nemlig alle kunder lige meget hvor de har adresse i Danmark. Så du kan allerede kontakte dem nu for et godt tilbud!

Firmaet er familieejet, og er underleverandører. De har stort fokus på at du får det bedst muligt for færrest mulige penge. Derfor har de kun produkter af god kvalitet til dig. De sørger generelt for at have en høj standart angående deres maskiner, deres leveringer til dig samt deres kundeservice. De går helt i detaljen for dig! Vigtigt er også at nævne, at dette firma er et af de firmaer, der sætter stor ære i altid at levere varer til tiden, så du ikke skal vente. Dette betyder også, at i helt fra start aftaler, hvilke forventninger du har til dem, og de fortæller om, hvad de kan tilbyde dig. God kommunikation er vigtigt, og det er noget, de kan finde ud af! Deres indbyrdes forhold som både familie og kollegaer smitter af, og du vil helt sikkert kunne mærke den gode stemning, selv hvis du snakker med dem gennem telefonen.

De har 3 V’er, de stræber efter at få opfyldt. Dette for dig er: Viden, værktøj og værdier! Dette er noget, de uddyber på deres hjemmeside, men du har garanteret allerede en fornemmelse af, hvad det står for? Dertil har de et slogan, der kom til allerede i 1978, hvor de overtog stedet. ”Det skal være i orden! ” Og det er det ved Ålsrode Smede og maskinfabrik!

På hjemmesiden kan du også se billeder og finde kontaktoplysninger på de 23 medarbejdere, der arbejder med ledelse og salg, indkøb og bogholderi og produktion. Dertil er der et par medarbejdere, der arbejder i deres Randers afdeling. De er alle sammen glade for at hjælpe, og vil med glade tage imod et opkald med de spørgsmål, du måtte have.

Hvad kan de tilbyde dig?

Udover CNC Bearbejdning kan firmaet tilbyde dig meget mere! Dette er kort opremset: Vandskæring, pladebearbejdning, svejsning, robotsvejsning, plasmaskæring, Aut. VVS, stålkonstruktioner, industrimontage & reparation, maskinliste og 3D skæring.

Altså er de et firma med stor erfaring inden for deres brede udvalg af tilbud til dig! På deres hjemmeside kan du nemt finde uddybning af alt af det ovennævnte. Skulle der alligevel være noget, du er i tvivl om efterfølgende, kan du finde deres kontaktinformation på hjemmesiden. Det er aldrig en skam at spørge og at blive klogere – start i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *