La Vida Verde

Hurtig og effektiv slamsuger

slamsugning

En slamsuger er ofte ikke en service, man som almindelig borger går og tænker meget over i hverdagen. Generelt fylder ens kloakering er sjældent meget i ens daglige liv. Kloakkens tilstand er derfor desværre først noget man som boligejer påskønner, når det er for sent og den er tilstoppet. De mest almindelige årsager til en stoppet kloak for det meste aflejringer af fedt, skidt og jord, mens træer også kan bryde igennem kloakrør med deres rødder og stoppe dem til. Derudover er skadedyr som rotter også ofte årsagen til en stoppet kloak, og kan let komme ind selv på de smalleste steder og lave ravage. Det er derfor vigtigt at man reagerer på disse problemer, det øjeblik de opstår, eller endnu bedre, komme dem i forkøbet inden de overhovedet når at opstå.

Professionel og effektiv service

Heldigvis er den mest almindelige stoppet kloak også den der er lettest at råde bod på. Hvis du oplever at vasken i køkkenet eller afløbet på badeværelset ikke leder vand ud, og du har tjekket både vandlås og rist, så er det et tydeligt tegn på at problemet skyldes en tilstopning længere ude i kloakledningen. Det er i disse tilfælde man gør klogt i at hyre en professionel slamsuger, der kan tømme kloakledningerne for slam og skidt. Med vores mobile slamsuger kan vi komme til overalt, og den højeffektive slange sørger for at suge vand og slam op i en fart. Det betyder at du kan komme videre med din hverdag, uden at bekymre dig om din kloakering lige foreløbigt. Der er især i det sydlige Sjælland omkring Vordingborg, vi primært foretager slamsugningsarbejde, samt Nykøbing Falster længere sydpå.

Mere end bare slamsugning

Mange forbinder slamsugning med kloakker alene. Vi gør dog i meget mere end bare slamsugning af kloakken. Har man brønde, der tilstopper, tager vi os også gerne af dem. Det samme gælder, hvis man har en oversvømmet kælder, hvor der er akut brug for at få fjernet vandet, inden uoprettelige skader indtræffer. Tømning og rensning af vejbrønde er også en meget almindelig opgave for os, da de udsættes for stor belastning af de danske vejr. Derudover er vores services ikke begrænset til private alene. Virksomheder og erhvervsdrivende har mange tilbagevendende opgaver, der har brug for vores ekspertise. Det kan eksempelvis være landmænd, der har septiktanke, der skal tømmes spules fra tid til anden. Det kan også tænkes, at man har en gammel benzin- eller olietank stående, som har behov for at blive tømt. Der er også fedt- og olieudskillere, som skal tømmes mindst én gang om året. Her kan man med fordel indgå en tømningsaftale, så man er sikker på at tømt dem til tiden. Uanset hvad opgaven er, så sørger vi for at bortskaffe affladet ud fra alle miljømæssige forskrifter. Det betyder at du trygt kan overlade alle slags opgaver omkring slamsugning og kloakrens til os, uden at gå på kompromis med miljøet. Affaldet sendes til et renseanlæg, hvor det presses og behandles for at omdannes til brændsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *